Studio Class at Auburn University
Studio Class at Auburn University

A low-rise apartment house with an architectural studio.

This project was developed by Дарья Пугачева as a student from СибАДИ and was submited to the WAS awards 2017 under the Housing category.

A low-rise apartment house with an architectural studio.
The dwelling house, with a total area of ​​193.67 m², is designed for a family of 4 people. The cottage is intended for permanent residence of the family. The volume-planning solution of the building is subject to functional and technical requirements. The entrance to the house is made from the front entrance through the tambour. There is also an entrance from the side facade, directly to the architectural studio of private use. Number of storeys of the house -2 (1st and 2nd). The space of the first floor is a spacious living room, kitchen – dining room, architectural studio, business areas and bathrooms. The attic floor is a zone of personal rest, it has three bedrooms, including 2 children’s and a bedroom for parents with access to a balcony, an office and a bathroom with a bath.
In the decoration of the facade, a stone is partially used. Thanks to the use of natural stone in the basement, the facade acquires a monumental and holistic appearance.