Studio Class at Auburn University
Studio Class at Auburn University

In Between

This project was developed by Samuel Rubio Sanchez as a student from ETSAM, Technical University of Madrid and was submited to the WAS awards 2017 under the Residential category.

In  between: This new building will represent the new era of all of the young entrepeneurs. It will have a lot to chances to improve theirself. To adapt to the continuous function of our era the building mixes the functions of living, working and playing, with the aim of being able to soften, help or promote the objectives of the customers. The building shows a great contrast between dynamism and stability. In the life of people, when they are resting they need a certain stability, the regularity of the accommodations will provide it but when you look at the building from outside, you will appreciate a changing and moving facade. While in the work area, dynamic internal spaces, open with double and triple heights and different connections, are opposed to the neutrality and tranquility of its facade. The connecting link and most important part of the building is the playing area, a first conection is produced in the basement that unites both worlds and turns them into one, thus giving a new mixed function to our building.