Studio Class at Auburn University
Studio Class at Auburn University

Low-rise residental house

This project was developed by Veronika Glazunova as a student from SPSUACE and was submited to the WAS awards 2017 under the Residential category.

The project is based on complicated plan form. Polygonal sections connect to each other at different angles creating in the masterplan cosy inner yards and opened, publicy availiable external yards.

Plan configuration influenced plastic dedecision. The main concept idea of shape is based on comlicated, differently inclined roofs connected with walls by copper coating.

The plastic decision influensed planning features. The building combine a lot of flattypes for different people. Top floor flats has their own attic floor with roof windows. One flat – the penthouse, was projected especially for the arcitect and has the archistudio, terrase and big open spase for creativity.