Studio Class at Auburn University
Studio Class at Auburn University

Restaurant

This project was developed by Florentino Lumingo as a student from and was submited to the WAS awards 2017 under the Facilities category.

A Commercial Architecture project should go hand in hand with the Marketing guidelines. When we talk about restaurant we are also talking about, gaining visibility and winning the love of the target audience. However, to achieve these goals, it is vitally important that a unique identity be designed with well-defined values and style.

 The restaurant is perceived as a quiet and sophisticated place, there is a bigger space, where the chairs do not come in shock with the movement of the occupants and where the vision is not limited by visual pollution. The materials and their colours, textures and shapes are excellent devices for transmitting sensations. The idea is to present a rustic aesthetic and linked to nature, so I opted for the wood the stone as being the relevant materials of the project.