Studio Class at Auburn University
Studio Class at Auburn University

Service Station “Vanecar”

This project was developed by Veronika Supruniuk as a student from BSTU and was submited to the WAS awards 2017 under the Facilities category.

Service Station “Vanecar”

ConceptVanecar – on the plan remind three vanes as a windmill.

The idea of my project is to create a space where the customer can not only choose a new car, but also repair the personal transport, if suddenly there are problems.

At the same time, create an environment where the client does not notice the time spent waiting. For this purpose, in this building there is a resting place near the winter garden and new cars, while sitting on the ground floor through the atrium space you can see on the second floor the cars on the bridges and on the ramps.

Including in the right block there is a showroom, a place for showing presentations of new lines of a model number of cars. On the ground floor among the cars of the new model range, a rotating platform is designed to attract a glance at the best cars.

Including a staircase leading to the second floor where you can watch the cars from top to bottom. On the second floor there are offices and an exhibition hall.

Also you can see it: https://www.behance.net/gallery/46883905/Service-Station-for-Audi-BMW-Mercedes